Præsentation af Epilepsiforeningens Samtaleforum

Epilepsifooreningens Samtaleforum og digitale netværk

På vores Samtaleforum kan du debattere og udveksle erfaringer med andre, der har epilepsi eller er pårørende til en med epilepsi. Du skal ikke oprette en profil for at deltage. Det eneste vi beder om er, at du overholder nedenstående regler.

Du kan også møde Epilepsiforeningen og andre med epilepsi inde på livet på Facebook. Vi har lavet en oversigt over nogle af de gode epilepsigrupper, der findes på Facebook.

Betingelser for brug af Samtaleforum

Samtaleforum skal være et behageligt sted at udveksle erfaringer, få råd og debattere. Derfor er der nogle simple regler, man bliver nødt til at overholde:

• Jeg accepterer Epilepsiforeningens ønske om en lødig tone i Samtaleforum og er indforstået med at indlæg, Dansk Epilepsiforening finder anstødelige, bliver slettet.

• Jeg har forstået, at Epilepsiforeningen ikke kan tages til indtægt for de holdninger og råd, personer fremkommer med i Samtaleforum.

• Jeg er selv ansvarlig for – og opmærksom på – at jeg ikke skal videregive oplysninger om min privatperson eller andre, som jeg ikke ønsker offentligt kendskab til.

• Jeg står inde for, at jeg har ophavsretten til billeder og andre materialer, jeg lægger på Samtaleforum.

• Jeg er indforstået med, at Epilepsiforeningen må slette indlæg der kan opfattes som reklame eller propaganda.

• Jeg er indforstået med, at Epilepsiforeningen må spærre for min adgang til forummet, hvis jeg gentagende gange overtræder reglerne om god tone eller forbud mod reklame og/eller propaganda.

Bliv medlem for 175 kr. - spar 125 kr.

Bliv medlem af Epilepsiforeningen for 175 kr. (normalpris 300 kr.) det første år. Eller
meld hele hustanden ind for 275 kr.

Vi tilbyder blandt andet:
- Rådgivning - sociale aktiviteter
- forskning - viden - politisk og faglig diaglog