Foredrag om "Epilepsi og genetik"

07. September 2022
Slagelse Bibliotek , Stenstuegade 14 4200 Slagelse

Kreds Midtvestsjælland inviterer til et spændende foredrag med professor Rikke Steensbjerre Møller

Foredrag v/professor Rikke Steensbjerre Møller d. 7 september 2022 fra kl. 19.00 - Slagelse Bibliotek, Store sal, Stenstuegade 14, 4200 Slagelse.

Rikke er cand.scient., ph.d. og professor ved Institut for Regional Sundhedsforsikring, SDU og Epilepsihospitalet Filadelfia i Dianalund.
Som leder af Afsnit for Epilesigenetik og Personlig Medicin ved Epilepsihospitalet er hendes fokus på forskning i genetikkens betydning for epilepsi.

Oplægget omhandler bl.a. diagnosticering og rådgivning af patienter og familier med genetiske epilepsier og tilstødende neurologiske lidelser.
Den genetiske diagnose, som vejleder i forhold til prognose og fremtidig familieplanlægning samt i visse tilfælde i forhold til valg af behandling.

Der serveres kaffe/the og lidt sødt under foredraget.

Kontaktperson
Ved spørgsmål til arrangementet kontakt Berit Andersen på mail eller tlf. 2064 7647

Arrangementet er gratis

Tilmelding