Sommerhuset Hanne Hansen

Epilepsiforeningens sommerhus hedder Hanne Hansen og ligger i Lønstrup (Google Maps), 200 m. fra Vesterhavet (Google Maps). Foreningen har også en campingvogn på Fyn, man kan leje. Den kan du læse mere om her.

Der er plads til fem personer i sommerhuset, der er fuldt møbleret. Huset udlejes for max 14 dage ad gangen pr. sæson. I højsæsonen kan huset “kun” lejes for en uge ad gangen.

Sommerhuset er røgfrit. Og det er ikke tilladt at medbringe kæledyr.

Uge 13-39 3.000 kr. pr. uge

Uge 40-12 2.250 kr. pr uge

Priserne er inkl. forbrug.

Udlejning

Udlejningen af sommerhuset åbner søndag den 3. januar 2021, fra kl. 12-18 på tlf.: 7195 9804. Der tages kun mod telefonisk henvendelser.

Herefter vil der være åben for udlejning hver mandag mellem kl. 17-19 på tlf.: 7195 9804

Her Kan du se hvornår sommerhuset er lejet ud:

Sommerhuset har gode faciliteter, bl.a.:

• Køkken med opvaskemaskine
  • Køleskab med fryser
  • Stue med kabel-TV
  • Radio
  • Internet
  • Gode møbler
  • Badeværelse med toilet
  • Havemøbler
  • 2 cykler
  • Mobildækning
  • Renovation helårligt

Kontakt

Spørgsmål om selv huset kan sendes på mail til nordjylland@epilepsiforeningen.dk

Du kan også kontakte landskontoret på tlf.: 66 11 90 91

Adresse:

Hanne Hansen
Draget 5, Lønstrup
9800 Hjørring

Find vej / Bus og tog

Privatlivspolitik: Når du kontakter Epilepsiforeningen, så gemmer og behandler vi relevante oplysninger om dig, så vi kan servicere og hjælpe dig. Du finder vores privatlivspolitik her.

Afhentning og aflevering af nøgle:

Jørn K. Andersen
Galleri Lønstrup
Strandvejen 64, Lønstrup
9800 Hjørring
Tlf.: 31506383

Skal medbringes:

• Toiletpapir
  • Karklude
  • Viskestykker
  • Sengelinned
  • Tabs til opvaskemaskine