Værd at vide om Epilepsiforeningen

Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie er protektor for Epilepsiforeningen

Epilepsiforeningen er en landsdækkende frivillig forening, som er stiftet d. 27. september 1962. Foreningen har i dag 5.500 medlemmer.

Foreningen arbejder grundlæggende for at hjælpe medlemmer, og varetage interesserne bredt set for de ca. 55.000 danskere, der har epilepsi samt deres pårørende.

Konkret sker det gennem en lang række forskellige aktiviteter.

Kontakt Epilepsiforeningen.

Sådan hjælper vi mennesker med epilepsi
  • Professionel rådgivning til medlemmer ved sygeplejerske og socialrådgiver

• Oplysningsaktiviteter i form af medlemsblad, pjecer, hjemmeside, generelle kampagner samt målrettede kampagner på de sociale medier

• Kursusaktiviteter som har til formål at lære deltagerne at leve bedst muligt med epilepsien; eksempelvis forældre- og voksenkurser

• Netværksaktiviteter landet rundt

• Støtte til forskning på området.

• Politisk arbejde for at sikre de bedst mulige behandlings- og levevilkår for alle med epilepsi

Du kan læse merer om vores medlemstilbud her

Epilepsiforeningens formål

Det er foreningens overordnede formål at arbejde for, at mennesker med epilepsi skal begrænses mindst muligt i deres levevilkår.

Det gør Epilespiforeningen for at forbedre forholdene for mennesker med epilepsi

Epilepsiforeningen arbejder konkret med:

• at udbrede kendskabet til epilepsiens årsager, behandling og dens psykologiske og sociale konsekvenser

• at støtte initiativer, der forbedrer behandlingsmuligheder, samfunds-, erhvervsog levevilkår for personer med epilepsi

• at fremme og støtte forskning til gavn for personer med epilepsi

• at støtte personer med epilepsi til at modtage de bedst mulige behandlingstilbud samt afbøde flest mulige afledte psykosociale konsekvenser af sygdommen

• at støtte pårørende til de, som er berørt af epilepsi

• at fremme sociale aktiviteter og netværksaktiviteter.

Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie er protektor for Epilepsiforeningen.

På disse sider kan du læse mere om Epilepsiforeningen

Landskontoret

På vores landskontor møder du vores rådgivere og kontorets andre ansatte. Her er vores kontaktoplysninger.

Det gør vi for dig

Medlemmer af Epilepsiforeningen får tilbudt rådgivning, netværk, kurser, billige feriemuligheder og meget andet.

Gør en forskel

Der er mange måder, hvor du kan støtte vores arbejde for færre anfald og en bedre hverdag.

Lokalkredse

Epilepsiforeningen har 10 lokalkredse, der bl.a. laver sociale arrangementer og netværk. Mød dem her.

Rådgivningen

Medlemmer kan få gratis rådgivning hos vores sygeplejerske og socialrådgiver.

Vores holdning

Hvad mener Epilepsiforeningen? Og hvad har vi politisk fokus på lige for tiden?

Webshop

I vores webshop finder du bl.a. pjecer, bøger og plakater. Og du kan tegne medlemskab med rabat.

Tilbud til nye og nuværende medlemmer

FÅ EN GRATIS DOSERINGSÆSKE

Bliv medlem af Epilepsiforeningen og få en gratis doseringsæske sammen med medlemskabet (værdi 99 kr.). Er du medlem, kan du bestille en gratis doseringsæske.

FÅ DIN ÆSKE