25.06.2024
Sommerferien står for døren, og det påvirker telefontiderne hos Epilepsiforeningen. Læs her hvordan.
24.06.2024
Epilepsiforeningen har nu den store glæde at introducere alle medlemmer for ”Sofus” – foreningens nye ferietilbud.
04.06.2024
I en ny rapport fra Rockwoolfonden konkluderes det blandt andet, at førtidspensionsreformen fra 2013 ikke har fået flere i ordinært job.
04.06.2024
Morten Vernersen har epilepsi, er elektriker og vil gerne i arbejde. Det fortæller han i et interview til TV2 Østjylland
Læs Epilepsiforeningens landsmødeudtalelse, som blev vedtaget ved foreningens landsmøde den 1. juni 2024.
29.05.2024
Med fokus på den gode brugerrejse har epilepsihospitalet Filadelfia lanceret en splinterny hjemmeside.
Fra midten af juni bliver Lisbeth Nielsen ny administrerende direktør på Filadelfia. Hun kommer fra en stilling som direktør i Sundhedsdatastyrelsen.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om epilepsi, forskning, debat og informationer om foreningen.

Tilmeld vores nyhedsbrev