Nyheder fra Epilepsiforeningen

Et privat initiativ har igangsat en underskriftindsamling for at få epilepsi med i forsøgsordningen med medicinsk cannabis.
27.04.2017
Et irsk studie viser, at en større inddragelse af epilepsisygeplejersker kan give mere tilfredse patienter uden at det koster ekstra
21.04.2017
Med app’en DrugStars støtter du Epilepsiforeningen hver gang, du husker at tage din medicin – og det koster dig ikke en øre.
Der er åbnet for tilmelding til Epilepsiforeningens ungdomslejr. Og der er penge at spare på tilmelding til Eventyrløbet
Malene viser hvor meget forældre, der får tabt arbejdsfortjeneste og går hjemme og passer deres handicappede barn, har om ørene
Nye og nuværende medlemmer af Epilepsiforeningen kan få en gratis doseringsæske til en værdi af 99 kr.

Tilbud til nye og nuværende medlemmer

FÅ EN GRATIS DOSERINGSÆSKE

Bliv medlem af Epilepsiforeningen og få en gratis doseringsæske sammen med medlemskabet (værdi 99 kr.). Er du medlem, kan du bestille en gratis doseringsæske.

FÅ DIN ÆSKE