Inge Berthelsens Legat - Fonden

Epilepsiforeningen støtter arbejdet med forskning og helbredelse af sygdommen epilepsi

”Inge Berthelsens legat – Fonden” er stiftet på baggrund af en arv fra Inge Berthelsen. Egenkapitalen udgør ca. 10 millioner kr., hvoraf afkastet kan bruges til forskning og projekter efter formålet.

Ansøgningsproceduren og krav til ansøgningen

Ansøgningsproceduren findes her. Den kan også hentes som pdf her.

Krav til ansøgningen findes her. Den kan også hentes som pdf her.

Ansøgningsproceduren og krav til ansøgningen kan også rekvireres hos Epilepsiforeningen, Store Gråbrødrestræde 10, 1., 5000 Odense C. Tlf.: 66 11 90 91, mail: epilepsi@epilepsiforeningen.dk

Ansøgningsfrist:

Der uddeles som udgangspunkt støtte fra fonden hvert andet år. Næste gang i 2020. Ring evt. til landskontoret og hør nærmere.

Bestyrelsen og bedømmelse

Fondsbestyrelsen udgøres af medlemmerne af Epilepsiforeningens forretningsudvalg, og den endelige bedømmelse af ansøgningerne foretages af bestyrelsen.

Tidligere modtagere

Der er uddelt mere en 5 millioner kr. fra Fonden fra 2010 til i dag. Se hvem der gennem årene har fået penge til hvad.