Det mener Epilepsiforeningen

Epilepsiforeningens formand arbejder for færre anfald

Det er en kerneopgave i Epilepsiforeningen at arbejde for at fremme de bedst mulige behandlings- og levevilkår for foreningens medlemmer.

Epilepsi giver mange medlemmer betydelige problemer i dagligdagen, og det sker i forskellige livssituationer: i daginstitutionerne, i skolerne, i uddannelsessystemet, på arbejdsmarkedet, i privatlivet og i hele den behandlingsindsats, man bliver en del af, når man får diagnosen epilepsi.

Epilepsi rammer bredt, og det rammer meget forskelligt. Derfor er det vigtigt at være skarpe på at kunne levere dokumenteret og specialiseret viden om de indsatser som er påkrævet. Det er afsættet for at kunne levere den politiske indsats, foreningen skal lave.

Det er samtidig vigtigt med et godt stort og tæt netværk af en lang række ressourcepersoner landet over, for at vi hele tiden kan holde fingeren på pulsen med de aktuelle tendenser.

Læs mere om vores politik

image
Politiske nyheder

Her kan du læse om igangværende aktuelle politiske sager og deres baggrund.

image
National handlingsplan

Epilepsiforeningens nationale handlingsplan er udar­bej­det i samarbejde med patientrepræsentanter og fagpersoner fra alle sektorer.

image
Fokus på ulighed

Vi har fået lavet en række undersøgelser, der dokumenterer den sociale ulighed, der følger med epilepsien. Se tallene og vores holdning.