22.10.2014

Heidis og Carlas anden dag på Filadelfia – roen kommer

Dag 2
Anden dag fløj af sted, og jeg har det allerede som om vi har været her længe. Der er faldet en ro over mig, som jeg ikke har følt i lang tid. NU er vi her. Og nu får vi hjælp.
Dagen startede med morgensamling og sang, og derefter besøg og test af min datter ved psykologen. Psykologerne her på Filadelfia har stor indsigt i de problemstillinger, der kan være omkring børn med epilepsi, både som følge af sygdommen, men også den medicin de tager, så jeg glæder mig meget til at høre hvad hun finder frem til.
Efter psykologtesten, var min datter en kort tur på den skole der er tilknyttet hospitalet. Den er fast skole for en 16-18 børn, men min datter er kommet i klasse med nogle af de andre børn der er indlagt på børneafdelingen. Også her har de kæmpe stor indsigt i, hvordan børn med epilepsi kan være anderledes når det kommer til indlæring og adfærd.
I mens hun var i skole, snakkede jeg alene med psykologen om nogle af de problemer vi oplever hjemme og på hendes skole. Vi har haft store forventninger til denne indlæggelse, og det føltes befriende at ”læsse” bekymringer og problemer af på en der ved hvordan vi ligger en plan for at løse dem.
Min datter fik fri fra skole til frokost, og vi fik tid til en tur på legepladsen efterfølgende, inden regnen atter dryppede ned fra en grå himmel.
Hilsen Heidi

Tilmeld vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om epilepsi, forskning, debat og informationer om foreningen.

Tilmeld vores nyhedsbrev