Nyheder fra Epilepsiforeningen

”Jeg har ingen billeder oppe i hovedet”, fortæller Martin Christensen.
I ni videnskabelige interview fortæller patienter med epilepsi om deres kamp for et værdigt liv
Syv ud af ti mennesker med epilepsianfald oplever, at de i kortere eller længere tid efter anfaldet har problemer med f.eks. udmattelse eller hukommelse.
Mange mennesker med epilepsi oplever perioder i livet, hvor omverdenen virker uoverskuelig, og hvor man ikke har energi til det, som vi gerne vil.
Selv om epilepsipatienter er blevet anfaldsfri, har 7 ud af 10 stadig problemer med træthed og hukommelse
Har du erhvervet hjerneskade eller epilepsi og udfordringer med f.eks. koncentration, hukommelse eller ensomhed? Projekt DGI Hjerne-FOKUS er måske noget for dig.
Peter Vomb fra Bornholm valgt som ny næstformand for Epilepsiforeningen. Lone Nørager Kristensen blev genvalgt som formand