Nyheder fra Epilepsiforeningen

Syv ud af ti mennesker med epilepsianfald oplever, at de i kortere eller længere tid efter anfaldet har problemer med f.eks. udmattelse eller hukommelse.
Mange mennesker med epilepsi oplever perioder i livet, hvor omverdenen virker uoverskuelig, og hvor man ikke har energi til det, som vi gerne vil.
Selv om epilepsipatienter er blevet anfaldsfri, har 7 ud af 10 stadig problemer med træthed og hukommelse
Har du erhvervet hjerneskade eller epilepsi og udfordringer med f.eks. koncentration, hukommelse eller ensomhed? Projekt DGI Hjerne-FOKUS er måske noget for dig.
Peter Vomb fra Bornholm valgt som ny næstformand for Epilepsiforeningen. Lone Nørager Kristensen blev genvalgt som formand
Vi præsenterer den nye app for pårørende, Relabee, og fem andre gode digitale værktøjer, når man skal holde styr på det hele