Epilepsiforeningens lokalkredse

Epilepsiforeningen er en frivillig forening, hvor medlemmerne er fordelt i kredse. Kredsene deltager i foreningen politiske arbejde og laver større og mindre aktiviteter, som du kan se i kalenderen. Du kan også blive aktiv i din lokale kreds.

Bornholm

Epilepsiforeningen Bornholm dækker Bornholm.

Fyn

Epilepsiforeningen Fyn dækker kommunerne: Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Langeland, Middelfart, Nordfyns, Nyborg, Odense, Svendborg og Ærø

København

Epilepsiforeningen København dækker kommunerne: Albertslund, Ballerup, Brøndby, Dragør, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, København, Lyngby-Taarbæk, Rødovre, Vallensbæk og Tårnby.

Midtsjælland

Epilepsiforeningen Midtsjælland dækker kommunerne: Greve, Køge, Lejre, Roskilde og Solrød

Midtvestjylland

Epilepsiforeningen Midtvestjylland dækker kommunerne: Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern, Struer, Skive, Silkeborg, Viborg.

Nordjylland

Epilepsiforeningen Nordjylland dækker kommunerne: Brønderslev-Dronninglund, Frederikshavn, Hjørring, Læsø, Mariagerfjord, Morsø, Rebild, Thisted, Vesthimmerland, Aalborg og Jammerbugt.

Nordsjælland

Epilepsiforeningen Nordsjællanddækker kommunerne: Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Halsnæs, Furesø, Gribskov, Helsingør, Hillerød, Hørsholm og Rudersdal

Sydjylland

Epilepsiforeningen Sydjylland dækker kommunerne: Aabenraa, Fredericia, Haderslev, Kolding, Sønderborg og Tønder.

Sydsjælland

Epilepsiforeningen Sydsjælland dækker kommunerne: Lolland, Guldborgsund, Fakse, Vordingborg, Næstved og Stevns

Sydvestjylland

Epilepsiforeningen Sydvestjylland dækker kommunerne: Billund, Esbjerg, Fanø, Varde, Vejen og Vejle.

Vestsjælland

Epilepsiforeningen Vestsjælland dækker kommunerne: Holbæk, Kalundborg, Odsherred, Ringsted, Slagelse og Sorø.

Østjylland

Epilepsiforeningen Østjylland dækker kommunerne: Farvrskov, Hedensted, Horsens, Norddjurs, Odder, Randers, Samsø, Skanderborg, Syddjurs og Århus.

Ungdomsudvalget

Ungdomsudvalget står for planlægning og afvikling af en række aktiviteter for unge med epilepsi i alderen 18-35 år.

Bliv medlem for 175 kr. - spar 125 kr.

Bliv medlem af Epilepsiforeningen for 175 kr. (normalpris 300 kr.) det første år. Eller
meld hele hustanden ind for 275 kr.

Vi tilbyder blandt andet:
- Rådgivning - sociale aktiviteter
- forskning - viden - politisk og faglig diaglog