Epilepsiforeningens lokalkredse

Epilepsiforeningen er en frivillig forening, hvor medlemmerne er fordelt i kredse. Kredsene deltager i foreningen politiske arbejde og laver større og mindre aktiviteter, som du kan se i kalenderen. Du kan også blive aktiv i din lokale kreds.

Bornholm

Epilepsiforeningen Bornholm dækker Bornholm.

Fyn

Epilepsiforeningen Fyn dækker kommunerne: Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Langeland, Middelfart, Nordfyns, Nyborg, Odense, Svendborg og Ærø

København

Epilepsiforeningen København dækker kommunerne: Albertslund, Ballerup, Brøndby, Dragør, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, København, Lyngby-Taarbæk, Rødovre, Vallensbæk og Tårnby.

Midtsjælland

Epilepsiforeningen Midtsjælland dækker kommunerne: Greve, Køge, Lejre, Roskilde og Solrød

Midtvestjylland

Epilepsiforeningen Midtvestjylland dækker kommunerne: Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern, Struer, Skive, Silkeborg, Viborg.

Nordjylland

Epilepsiforeningen Nordjylland dækker kommunerne: Brønderslev-Dronninglund, Frederikshavn, Hjørring, Læsø, Mariagerfjord, Morsø, Rebild, Thisted, Vesthimmerland, Aalborg og Jammerbugt.

Nordsjælland

Epilepsiforeningen Nordsjællanddækker kommunerne: Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Halsnæs, Furesø, Gribskov, Helsingør, Hillerød, Hørsholm og Rudersdal

Sydjylland

Epilepsiforeningen Sydjylland dækker kommunerne: Aabenraa, Fredericia, Haderslev, Kolding, Sønderborg og Tønder.

Sydsjælland

Epilepsiforeningen Sydsjælland dækker kommunerne: Lolland, Guldborgsund, Fakse, Vordingborg, Næstved og Stevns

Sydvestjylland

Epilepsiforeningen Sydvestjylland dækker kommunerne: Billund, Esbjerg, Fanø, Varde, Vejen og Vejle.

Vestsjælland

Epilepsiforeningen Vestsjælland dækker kommunerne: Holbæk, Kalundborg, Odsherred, Ringsted, Slagelse og Sorø.

Østjylland

Epilepsiforeningen Østjylland dækker kommunerne: Farvrskov, Hedensted, Horsens, Norddjurs, Odder, Randers, Samsø, Skanderborg, Syddjurs og Århus.

Ungdomsudvalget

Ungdomsudvalget står for planlægning og afvikling af en række aktiviteter for unge med epilepsi i alderen 18-35 år.

Tilbud til nye og nuværende medlemmer

FÅ EN GRATIS DOSERINGSÆSKE

Bliv medlem af Epilepsiforeningen og få en gratis doseringsæske sammen med medlemskabet (værdi 99 kr.). Er du medlem, kan du bestille en gratis doseringsæske.

FÅ DIN ÆSKE