Abonner på gratis nyhedsbrev om epilepsi

Få nyt om epilepsi, forskning, debat og informationer om foreningen ca. 10 gange om året.

Lær mere om epilepsi

Der er mange former for epilepsi. Anfald kan være mange ting. Bliv klogere på behandlingen. Se hvad der foregår inde i hjernen og lær førstehjælp.

Bladet Epilepsi

Du kan få en smagsprøve på det seneste nummer af vores nyhedsmagasin om epilepsi og læse hele bladet af ældre numre.

Gør en forskel

Der er mange måder, hvor du kan støtte vores arbejde for færre anfald og en bedre hverdag.

Kom med i fællesskabet

Bliv medlem af Epilepsiforeningen og få glæde af vores tilbud om netværk, rådgivning og viden.

Rådgivning
Medlemmer af Epilepsiforeningen kan få rådgivning ved vores sygeplekerske og socialrådgiver
Webshop
I vores webshop kan du bestille gratis materialer, melde dig ind og købe f.eks. t-shirts.
Vores holdning
Hvad mener Epilepsiforeningen, og hvad har vi poltisk fokus på lige for tiden?

Tilbud til nye og nuværende medlemmer

FÅ EN GRATIS DOSERINGSÆSKE

Bliv medlem af Epilepsiforeningen og få en gratis doseringsæske sammen med medlemskabet (værdi 99 kr.). Er du medlem, kan du bestille en gratis doseringsæske.

FÅ DIN ÆSKE