Epilepsiforeningens sygeplejerske og andre der kan rådgive om epilepsi

Medlemmer af Epilepsiforeningen kan få rådgivning om epilepsi hos vores  sygeplejerske Camilla Skødt Jørgensen. Fagpersoner kan  også kontakte rådgiverne.

Her på siden kan du også finde andre steder du kan få rådgivning om epilepsi

Sygeplejersken kan kontaktes på telefon 66 11 90 91:

Tirsdag fra kl. 9.00 – 14.00
Torsdag fra kl. 9.00 – 12.00 og 13.00 – 16.00
Fredag fra kl. 10.00 – 12.00


Der er andre steder, der måske kan hjælpe dig

image
Spørg om medicin døgnet rundt

På Apoteket.dk kan du døgnet rundt livechatte og/eller ringe og stille spørgsmål om medicin. På apoteket kan du også få en gratis medicinsamtale, når du starter i medicinsk behandling eller vil have styr på din medicin.

image
VISO

VISO har gratis og landsdækkende rådgivning til borgere, kommuner, institutioner og tilbud, når der er behov for supplerende ekspertise, viden og erfaring. Bl.a. når det gælder sager om mennesker med handicap (fx epilepsi).

image
Hjælpemiddelbasen

Hos Hjælpemiddelbasen kan du finde anfaldsalarmer, hovedbeskyttelse og medicinæsker med påmindelse og andre epilepsirelaterede hjælpemidler med detaljerede produktoplysninger og kontaktoplysninger til forhandlerne.

image
Filadelfias patientvejleder

Epilepsihospitalet Filadelfias patienter og deres pårørende kan nu få yderligere hjælp, hvis det bliver svært at overskue kontakten med den offentlige forvaltning.

Patientvejledningen og Patientkontorene

Patientvejledningen og Patientkontorene er regionernes rådgivning til patienter. De giver uvildig rådgivning og vejledning til patienter.

Patientkontoret i Region Nordjylland

Patientkontoret i Region Midtjylland

Patientvejledningen i Region Sjælland

Patientkontoret i Region Syddanmark

Patientvejledningen i Region Hovedstaden