Epilepsiforeningens sygeplejerske og andre der kan rådgive om epilepsi

Epilepsiforeningens sygeplejerke Lotte Hillebrandt

Hvis du er medlem af Epilepsiforeningen kan du kontakte sygeplejerske Lotte Hillebrandt. Fagpersoner kan også kontakte rådgiverne.

Her på siden kan du også finde henvisninger til andre rådgivningsmuligheder.

Rådgivningens telefontider:

Tirsdag:  09-14
Torsdag: 09-12 og 14-18

Telefonnummer: 66 11 90 91

Der er andre steder, der måske kan hjælpe dig

Spørg om medicin døgnet rundt

På Apoteket.dk kan du døgnet rundt livechatte og/eller ringe og stille spørgsmål om medicin. På apoteket kan du også få en gratis medicinsamtale, når du starter i medicinsk behandling eller vil have styr på din medicin.

VISO

VISO har gratis og landsdækkende rådgivning til borgere, kommuner, institutioner og tilbud, når der er behov for supplerende ekspertise, viden og erfaring. Bl.a. når det gælder sager om mennesker med handicap (fx epilepsi).

Hjælpemiddelbasen

Hos Hjælpemiddelbasen kan du finde anfaldsalarmer, hovedbeskyttelse og medicinæsker med påmindelse og andre epilepsirelaterede hjælpemidler med detaljerede produktoplysninger og kontaktoplysninger til forhandlerne.

Filadelfias patientvejleder

Epilepsihospitalet Filadelfias patienter og deres pårørende kan nu få yderligere hjælp, hvis det bliver svært at overskue kontakten med den offentlige forvaltning.

Patientvejledningen og Patientkontorene

Patientvejledningen og Patientkontorene er regionernes rådgivning til patienter. De giver uvildig rådgivning og vejledning til patienter.

Patientkontoret i Region Nordjylland

Patientkontoret i Region Midtjylland

Patientvejledningen i Region Sjælland

Patientkontoret i Region Syddanmark

Patientvejledningen i Region Hovedstaden

Bliv medlem for 175 kr. - spar 125 kr.

Bliv medlem af Epilepsiforeningen for 175 kr. (normalpris 300 kr.) det første år. Eller
meld hele hustanden ind for 275 kr.

Vi tilbyder blandt andet:
- Rådgivning - sociale aktiviteter
- forskning - viden - politisk og faglig diaglog