Epilepsiforeningens socialrådgiver og andre rådgivningsmuligheder på social- og skoleområdet

Epilepsiforeningens socialrådgiver Helle Obel

Epilepsiforeningens rådgivning finansieres af foreningens medlemmer. Hvis du er medlem af foreningen kan du kontakte vores socialrådgiver Helle Obel med spørgsmål om sociale forhold i forbindelse med epilepsi. Fagpersoner kan kontakte rådgiverne.

Her på siden kan du også finde henvisninger til hvad der findes af rådgivningsmuligheder på social- og skoleområdet uden for foreningen. Det er steder der åbne for alle.

Socialrådgiveren kan kontaktes på telefon 66 11 90 91:

Tirsdag fra kl. 9.00 – 14.00
Torsdag fra kl. 9.00 – 12.00 og 14.00 – 18.00

Privatlivspolitik: Når du kontakter Epilepsiforeningen, så gemmer og behandler vi relevante oplysninger om dig, så vi kan servicere og hjælpe dig. Du finder vores privatlivspolitik her.


Der er andre, der måske kan hjælpe dig

image
Specialrådgivning om Epilepsi

Specialrådgivning om Epilepsi er en landsdækkende rådgivningsfunktion. De rådgiver bredt om sociale forhold og epilepsi.

image
DUKH

DUKH rådgiver om handicapkompenserende ydelser i sager mellem en borger og typisk en kommune. De er en uvildig part i sagen og er organiseret som selvejende institution under Social-, Børne- og Integrationsministeriet.

image
Børneskolen

Filadelfias Skole- og Specialrådgivningscenter er et landsdækkende kompetencecenter for epilepsi og ADHD, der rådgiver patienter, pårørende og offentlige instanser om epilepsi og ADHD.

image
Forsikringsrådgivning til medlemmer

Medlemmer af Epilepsiforeningen kan få gratis forsikringsrådgivning hos HGF, der også har forsikringer tilpasses fx mennesker med epilepsi.

image
Filadelfias patientvejleder

Epilepsihospitalet Filadelfias patienter og deres pårørende kan nu få yderligere hjælp, hvis det bliver svært at overskue kontakten med den offentlige forvaltning.

image
Få rådgivning om epilepsi

Medlemmer af Epilepsiforeningen kan få rådgivning om epilepsi hos vores sygeplejerske, Lotte Hillebrandt. Der er også andre steder, du kan få rådgivning.

Du kan også prøve et af disse rådgivningssteder

 

Patientforsikringen

Patientombuddet

Medicinpriser.dk. En side der god til at tjekke medicinpriser og tilskudsregler på.)

Center for Aktiv Beskæftigelsesindsats. Det er en god søgeside med alt om emnet “det rummelige arbejdsmarked”.

Socialjura.dk. De har en side med de vigtigste beløb på det sociale, arbejdsmarkedsmæssige og sundhedsmæssige område.

Center for Ligebehandling af Handicappede

Kommunalehandicapraad.dk: Hjemmeside med aktuelle oplysninger om de lovpligtige kommunale handicapråd. Det er Center for Ligebehandling af handicappede som står bag siden.

Danmarks Familieadvokat. De har  en gratis juridisk on-line service.

Ankestyrelsen. Her kan du se resultater af mange afgørelser.

Socialstyrelsen

ActivCare har mange års erfaring med hjælp til borgere i eget hjem og tilbyder assistance inden for en lang række områder.