Her kan du få rådgivning om epilepsi og om sociale forhold

Hvis du er medlem af Epilepsiforeningen kan du få råd og hjælp hos foreningens rådgivere, der omfatter en sygeplejerske, socialrådgiver, forsikringsrådgivning samt advokatrådgivning om arv og skifte. I nogle områder af landet kan du også få besøg på fx skolen eller i institutionen af en  informatører.

Som du kan se på siden er der også andre steder, man som patient eller pårørende kan søge forskellige former for rådgivning.

image
Få rådgivning om epilepsi

Medlemmer af Epilepsiforeningen kan få rådgivning om epilepsi hos vores sygeplejerske, Lotte Hillebrandt. Der er også andre steder, du kan få professionel rådgivning

image
Få råd om sociale spørgsmål

Medlemmer af Epilepsiforeningen kan kontakte vores socialrådgiver, Helle Obel. Der er også andre muligheder for rådgivning om sociale eller skoleforhold.

image
Psykologrådgivning om familieproblemer

Onsdag i ulige uger kan familier til børn og unge med epilepsi med behov for at drøfte familie- og pårørendeudfordringer ringe til psykolog Louise Kolpen og få rådgivning.

image
Forsikringsrådgivning for medlemmer

Medlemmer af Epilepsiforeningen kan få gratis forsikringsrådgivning hos HGF, der også har forsikringer tilpasses fx mennesker med epilepsi.

image
Advokatrådgivning om arv og skifte

Hos advokat Ellen Marie Kaae kan Epilepsiforeningens medlemmer få gratis rådgivning om reglerne for arv og skifte; herunder også vejledning til hvordan man opretter et testamente.

image
Besøg af informatør

Epilepsiforeningen har en række informatører med sundhedsfaglig baggrund, der tager ud på fx skoler og institutioner og fortæller om epilepsi.

image
Hjælp til psykolog

Der findes nogle muligheder for støtte til psykologbehandling og enkelte gratis tilbud til visse patienter.