Epilepsiforeningen ungdomsudvalg

Epilepsiforeningen ungdomsudvalg er et ad hoc-udvalg, der er nedsat af forretningsudvalget. Ungdomsudvalget står for planlægning og afvikling af en række aktiviteter for unge med epilepsi i alderen 18-35 år.

Mød dem på Facebook

Ungdomsudvalget er bl.a. aktive i Facebookgruppen “Epilepsi for unge”

Formand ungdomsudvalget

Frida Neddergaard, næstformand og formand for Ungdomsudvalget
Kærvej 14, 9210 Aalborg SØ

Ungdomsudvalget

Jonas Christian Mandix Thorsen, suppleant
Jonas Johnsen
Line Mandix Thorsen
Landskontoret

På vores landskontor møder du vores rådgivere og kontorets andre ansatte. Her er vores kontaktoplysninger.

Tal med andre

Du kan møde andre, der har epilepsi inde på livet, i sidens Samtaleforum, via Facebook-grupper eller i vores forskellige netværk.

Lær mere om epilepsi

Der er mange former for epilepsi. Anfald kan være mange ting. Bliv klogere på behandlingen. Se hvad der foregår inde i hjernen og lær førstehjælp.

Tilbud til nye og nuværende medlemmer

FÅ EN GRATIS DOSERINGSÆSKE

Bliv medlem af Epilepsiforeningen og få en gratis doseringsæske sammen med medlemskabet (værdi 99 kr.). Er du medlem, kan du bestille en gratis doseringsæske.

FÅ DIN ÆSKE