Sådan støtter du vores arbejde

Bliv medlem med rabat

Hos Epilepsiforeningen bakker vi op om dig med epilepsi. Hos os får du viden, værktøjer og et netværk. Det giver større livskvalitet, og mod på livet med epilepsien som fast følgesvend. Bliv medlem og vær med i fællesskabet.

Som medlem kan du få rådgivning ved vores sygeplejerske eller socialrådgiver, du kan komme med på foreningens sommerlejre, weekendture, og deltage i andre sociale aktiviteter. Du kan også benytte dig af foreningens billige ferieboliger, og så modtager du medlemsbladet Epilepsi 4 gange om året.

Bliv medlem med rabat her

Giv et engangsbidrag

Epilepsiforeningens MobilePay nummer er 67566. Du kan støtte med et engangsbeløb, du selv vælger, direkte via appen MobilPay her

Du kan også sende et beløb via vores selvbetjeningsside, hvor du også kan vælge at tegne dig for et fast bidrag.

Husk at du kan få skattefradrag for støttebeløbet. Du skal blot sende navn og cpr.-nummer til vores bogholder, janni@epilepsiforeningen.dk

Støt med et fast beløb

Foreningen har en hel del medlemmer, som udover deres kontingent støtter foreningen med et fast beløb; eksempelvis via en PBS-aftale hvor du giver et beløb hver måned, hvert kvartal eller indbetaler det én gang om året. Du bestemmer naturligvis selv beløbets størrelse og hvor tit du ønsker at bidrage.

::: Kontakt vores bogholder på mail janni@epilepsiforeningen.dk og lav en aftale.

::: Eller lav en støtteaftale online

Husk at du kan få skattefradrag for støttebeløbet. Du skal blot sende navn og cpr.-nummer til vores bogholder, janni@epilepsiforeningen.dk

Betænk Epilepsiforeningen i dit testamente

Epilepsiforeningen modtager hvert år en del af sine midler fra testamentariske gaver. Det er vi dybt taknemmelige for, da disse midler betyder meget for foreningens økonomi, og er med til at sikre foreningens samlede arbejde med at gøre en forskel for mennesker med epilepsi.

Epilepsiforeningen betaler ikke arveafgift, og derfor går alt det du skænker til vores arbejde ubeskåret til foreningens arbejde med at skabe de bedst mulige behandlings- og levevilkår for mennesker med epilepsi.

Gratis advokatrådgivning om arv og skifte

Hos Epilepsiforeningen kan medlemmer få gratis advokatrådgivning om arv og skifte. Advokaten kan også oprette testamente for en rimelig pris.

Lis Daugaard er advokat og arbejder i firmaet TELLUS Advokater. Medlemmer af Epilepsiforeningen kan kontakte hende og få gratis rådgivning om regler ved arv og skifte i forbindelse med dødsfald; herunder også hvordan man griber det an, hvis man vil betænke Epilepsiforeningen i sit testamente.

Hvis man ønsker det, kan Tellus også til en rimelig pris udforme et egentligt testamente.

Hun har telefontid for medlemmer af Epilepsiforeningen
hver tirsdag kl. 13.00 – 14.00
på telefonnummer 7660 2341
Hun kan også træffes på mail: LDA@tellus.dk

Testamente online gratis

Alternativ kan testamentet oprettes gratis online hos Dokument 24. Al rådgivning hos Dokument 24 er ligeledes gratis, og testamentet bliver gratis, når du vælger at donere arv til Epilepsiforeningen.

Se hvordan testamentet oprettes ved at trykke her.

Bårebidrag i stedet for blomster

Ved begravelse eller bisættelse modtager vi af og til forespørgsler fra de efterladte om, at det kan være afdøde eller de nærmestes ønske, at der i stedet for en krans eller buket gives et bidrag til fordel for Epilepsiforeningens arbejde.

Hvis du ønsker dette, kan du gøre opmærksom på det i dødsannoncen ved at skrive følgende:

”I stedet for blomster bedes man betænke Epilepsiforeningen med et bidrag, mærket [afdødes navn] på Epilepsiforeningens konto: reg.nr: 5060 og konto: 0001142909 eller MobilePay 67566.

Husk at oplyse navn på afdøde, adresse på afdødes pårørende samt dit navn og adresse ved indbetalingen.”

Efterfølgende sender vi et takkebrev på vegne af foreningen til en repræsentant for de nærmeste pårørende.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål om at give bårebidrag, så kontakt Epilepsiforeningen på tlf. 6611 9091 eller mail janni@epilepsiforeningen.dk

Lav din egen indsamling

Epilepsiforeningen har lavet en aftale med indsamlingstjenesten Betternow og oprettet en konto og et projekt på deres hjemmeside, så folk kan lave deres egne indsamlinger til fordel for Epilepsiforeningens arbejde. Idéen er, at man opfordrer folk i sit netværk til at give et bidrag.

Med Betternow har du – og alle andre – samtidig sikkerhed for at indsamlingen overholder alle de nødvendige regler for indsamlinger.

Hvordan opretter man en indsamling?

  1. Gå ind på betternow.org og find et projekt, du vil samle ind til. Tryk på den store ”Start indsamling”-knap og opret din egen personlige indsamling – det tager kun et par minutter.
  2. Del din indsamling med dit personlige netværk via de sociale medier (f.eks. Facebook, Twitter, e-mail).
  3. Din familie, venner og kollegaer kan nu donere penge til din indsamling, skrive en opmuntrende kommentar og hjælpe dig at støtte det projekt du har valgt.

Du finder Epilepsiforeningens projekt og de aktuelle indsamlinger her

Træk din støtte fra i skat

Du kan få skattefradrag for dine bidrag til Epilepsiforeningen. Det kræver blot, at du sender os dit navn og CPR-nummer til vores bogholder på janni@epilepsiforeningen.dk

Det bruger vi de indsamlede midler til

Epilepsiforeningen arbejder for at sikre mennesker med epilepsi og deres familier de bedst mulige levevilkår. Vi bruger derfor penge på de aktiviteter, som vi ved at medlemmerne i særlig grad efterlyser og har behov for. Det drejer sig især om tilbud om professionel rådgivning, kurser, oplysningsvirksomhed, sociale aktiviteter, forskning og interessepolitisk arbejde. Dit bidrag er derfor med til at sikre dette arbejde.

Vi overholder alle regler

Epilepsiforeningen er medlem af såvel Isobro som Danske Patienter, og begge organisationer har regelsæt for hvordan foreninger skal håndtere eksempelvis indsamlede midler og åbenhed omkring sponsorer.

Du kan se Epilepsiforeninens regnskab for 2019 (pdf) her.

Epilepsiforeningen fik i 2020 74.250 kr. i støtte fra GW Pharma til diagnosegruppen  Dravet Danmarks arbejde. Der ud over har vi et fast samarbejde med HGF (Handicappedes Gruppe Forsikring) og Codans HANDI-forsikringsservice, der tilbyder gratis rådgivning om forsikring til foreningens medlemmer

Epilepsiforeningen overholder de gældende regler på indsamlingsområdet og har tilladelse til de forskellige indsamlinger. Indsamlingsnævnet tilladelse til indsamling via Betternow (pdf). Nævnets tilladelse til indsamling via MobilePay (pdf). Nævnets tilladelse til indsamling via Facebook, Twitter, Swip, blad, webshop og indsamlingsbøtter (pdf).