Epilepsiforeningens forretningsudvalg

Epilepsiforeningens forretningsudvalg udøver den daglige ledelse af foreningen i samarbejde med landskontorets leder, og omsætter de økonomiske og politiske beslutninger inden for det af hovedbestyrelsen fastlagte budget.

Forretningsudvalget består af foreningens formand og næstformand samt 3 personer valgt blandt medlemmerne af hovedbestyrelsen.

Forretningsudvalget mødes typisk 5-7 gange årligt.

Forretningsorden

Forretningsorden for forretningsudvalget

Landsformand

Lone Nørager Kristensen, landsformand
Skovgårdene 3, 9690 Fjerritslev

Berit Andersen
Berit Andersen, næstformand i Epilepsiforeningen og kredsformand i Midtvestsjælland
Gunhøjvej 3, 4591 Føllenslev

Forretningsudvalg

Lene Sahlholdt
Peter Womb
Peter Vomb, kredsformand på Bornholm
Østergade 29 3720 Aakirkeby

Landskontoret

På vores landskontor møder du vores rådgivere og kontorets andre ansatte. Her er vores kontaktoplysninger.

Lokalkredse

Epilepsiforeningen har 10 lokalkredse, der bl.a. laver sociale arrangementer og netværk. Mød dem her.

Mød andre

Du kan møde andre, der har epilepsi inde på livet, i sidens Samtaleforum, via Facebook-grupper eller i vores forskellige netværk.