Nyheder fra Epilepsiforeningen

32 millioner kr. skal løfte epilepsibehandlingen, forbedre indsatsen for unge med epilepsi og sprede mere viden om sygdommen
03.04.2019
"Det her kan vi simpelthen ikke være bekendt. Så skru op for fleksibiliteten og vidensniveauet", siger Epilepsiforeningens formand
Et nyt åbent samråd omkring overvågningsspørgsmålet gav ikke nye svar, men afslørede bred politisk frustration over ministeren.
Ny rapport fra Ankestyrelsen fejer de hidtidige økonomiske analyser af bordet i sagen om manglende lovhjemmel til overvågning.
Vi har talt med formanden for folketingests sundheds- og ældreudvalg om livet som politiker, og om hvordan man kan give epilepsiområdet et løft.
Nye tal viser fortsat store problemer med sagsbehandlingen på socialområdet. ”Skandaløst”, siger Epilepsiforeningens formand
04.03.2019
Sundhedsstyrelsens eftersyn af epilepsiindsatsen dokumenterer en række åbenlyse problemer Epilepsiforeningen længe har peget på.
I dag startede man forhandlingerne om en sundhedsreform, og Liselott Blixt (DF) gør epilepsi til et af fokusområderne