Epilepsiforeningens sommerhus og campingvogn

Epilepsiforeningen har en campingvogn på Bøsøre Strand Camping og et sommerhus i Lønstrup, nær Vesterhavet. De kan lejs af medlemmer.

Epilepsiforeningens campingvogn

Medlemmer af Epilepsiforeningen kan leje foreningens campingvogn fra kr. 325 pr. dag.

Campingvognen står på Bøsøre Strand Camping, Fyn. I 2010 blev den fem-stjernede Bøsøre Strand Camping kåret som Nordens bedste campingplads i det største norske dagblad “Verdens Gang”. Det skyldes især de mange legepladser, badelandet, den dejlige restaurant samt stranden med den smukke udsigt over Storebælt. Desuden nævnes den venlige betjening og gode atmosfære.

Campingvognen er af mærket Adria med fortelt. I vognen er der 6 sovepladser (2 voksne + 4 børn) samt 1 gæsteseng i forteltet.

Forteltet har fast gulv og er møbleret. Vognen er opvarmet og indeholder alt det inventar, man typisk skal bruge til en campingferie.

Kæledyr kan ikke medbringes i campingvognen

Udlejningsperiode og priser for 2017

Forår og efterår

Fra lørdag d. 8. april – lørdag d. lørdag d. 3. juni – kr. 325,- pr. overnatning.
Fra lørdag d. 2. september – lørdag d. 21. oktober – kr. 325,- pr. overnatning.

Fra lørdag d. 3.juni – lørdag d. 26. august – kr. 425,- pr. overnatning.

Skolernes sommerferie

Fra uge 27 – 32 udlejes campingvognen på ugebasis til kr. 2900,-

Se om campingvognen er ledig

Se oversigt over udlejede og ledige perioder for campingvognen (pdf)

Kontakt

Kontakt Ann Britt Jensen vedr. yderlige information om campingvognen og udlejning – telefon 6611 9091 eller e-mail: ann@epilepsiforeningen.dk

Epilepsiforeningens sommerhus

Sommerhuset ligger 200 m. fra Vesterhavet, Lønstrup.

Der er plads til fem personer og huset er fuldt møbleret. Huset udlejes for max 14 dage ad gangen pr. sæson.

Priser pr. uge

2.500 kr.

Er sommerhuset ledigt?

Se hvornår sommerhuset er ledigt i denne oversigt over udlejede og ledige perioder (pdf)

Kontakt

Ann Britt Jensen på landskontoret. Send en mail eller ring 66 11 90 91

Du kan læse mere om sommerhuset Hanne Hansen her

Gør noget godt for dig selv og andre med epilepsi

Bliv medlem af Epilepsiforeningen for 275 kr. (normalpris 300 kr.) det første år. Eller
meld hele hustanden ind for 375 kr.

Vi tilbyder blandt andet:
- Rådgivning - sociale aktiviteter
- forskning - viden - politisk og faglig diaglog