Gratis materialer om epilepsi

Epilepsiforeningen har nok Danmarks største udbud af forskellige informationsmaterialer om epilepsi. I  vores webshop kan du fx se og downloade forskellige pjecer, en del af dem findes også i trykt udgave. Vi har en stor samling af film, der forklarer om epilepsi og viser anfald.

Vi har også samlet en række oplæg, som forskere, epilepsilæger og andre eksperter har holdt på nogle af vores kurser og konferencer.

Fire gange om året udgiver vi bladet “Epilepsi”. Det er gratis for medlemmer af Epilepsiforeningen, andre kan få en smagsprøve på de seneste numre og læse ældre numre gratis.

Du kan også kigge efter ”Epilepsi”  på dit behandlingssted.  Der ofte ligger nogle udgaver af bladet man kan kigge i og evt. tage med hjem. Behandlingssteder er altid velkomne til at bestille nogle eksemplarer af ”Epilepsi”.

Se hvad vi har af pjecer, bøger, film og foredrag

Film om epilepsi

Se film med anfald, forklaringer på epilepsi og fortællinger om mennesker med epilepsi.

Pjecer, bøger og plakater

I vores webshop kan du få gratis pjecer, plakater og bøger om epilepsi og førstehjælp.

Eksperternes foredrag

Epilepsilægers, forskeres og andre eksperters oplæg fra kurser, informationsmøder og konferencer.

Bladet Epilepsi

Du kan få en smagsprøve på det seneste nummer af vores nyhedsmagasin om epilepsi og læse hele bladet af ældre numre.

Materialer på fremmedsprog

Her er en oversigt over udenlandske epilepsiforeninger, hvor du kan finde informationer om epilepsi på deres sprog.

Presseomtale

Henvisninger til presseomtale af Epilepsiforeningens holdninger og aktiviteter fra 2010 til i dag.

Rådgivning
Medlemmer af Epilepsiforeningen kan få rådgivning ved vores sygeplekerske og socialrådgiver
Webshop
I vores webshop kan du bestille gratis materialer, melde dig ind og købe f.eks. t-shirts.
Vores holdning
Hvad mener Epilepsiforeningen, og hvad har vi poltisk fokus på lige for tiden?

Tilbud til nye og nuværende medlemmer

FÅ EN GRATIS DOSERINGSÆSKE

Bliv medlem af Epilepsiforeningen og få en gratis doseringsæske sammen med medlemskabet (værdi 99 kr.). Er du medlem, kan du bestille en gratis doseringsæske.

FÅ DIN ÆSKE