08.11.2016

Deltag i eTRICKS

Kunne du tænke dig at deltage i et internationalt projekt om udveksling og brugen af sundhedsdata, så får du muligheden her.
Et projekt, der er sat i gang af Innovative Medicines Initiative (IMI), ser på hvordan undersøgelsesdata udvekslet med patienterne. Projektet hedder eTRICKS og målet er, at give patienterne en stærkere stemme, når det gælder udveksling og beskyttelse af data.
eTRICKS-projektet har vist, at patienter ønsker, at dele så brugbare sundhedsdata som muligt for at fremskynde forskning i bedre medicin, men patienterne er samtidig bekymret for datasikkerheden. Projektet har også vist, at des mere alvorlig en sygdom, man har, des mere er man indstillet på at dele sine sundhedsdata.
Nu prøver eTRICKS at styrke patienternes inddragelse i projektet. Derfor har de lavet et lille spørgeskema, som patienter og pårørende, der gerne vil deltage i projektet kan besvare og samtidig sige ”yes” til at ”participate in future eTRIKS events related to this subject matter”.
Du kan svare på de 9 spørgsmål og sige ja til at deltage i projektet her. Spørgeskemaet og projektet er på engelsk.  Du kan læse mere om eTRICKS her Innovative Medicines Initiative (IMI) er et EU-støttet samarbejdsprojekt mellem forskere og eksperter fra den offentlige og den private, medicinalindustrielle sektor.
(Kilde: International Bureau for Epilepsy og eTRICKS)

Tilmeld vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om epilepsi, forskning, debat og informationer om foreningen.

Tilmeld vores nyhedsbrev