04.06.2012

En sund støtte-form

Er du til godt helbred, godt løbetøj eller gode gerninger, så har Dansk Epilepsiforening lavet en aftale med run4charity.dk, der er lige noget for dig.
Run4charity.dk er en velgørende online butik, der nu sælger kvalitets-løbetrøjer med Dansk Epilepsiforenings logo og slogan. Prisen er 329 kr. hvor 20 % af salgsprisen minus moms går til Dansk Epilepsiforening og vores motionsaktiviteter – fx gratis deltagelse i Eventyrløbet.
Dansk Epilepsiforenings T-shirt findes i forskellige varianter – sort og hvid i henholdsvis herre og dame. Er du i tvivl om hvordan størrelserne passer, kan du sammenligne mål i et måleskema, der er på hjemmesiden.
Hjernesagen, Foreningen Cancerramte Børn, ADHD og Dyrenes Beskyttelse er nogle af de andre foreninger, der også har lavet aftale med run4charity.
Når Dansk Epilepsiforening, ligesom andre velgørende organisationer, har lavet en aftale med run4charity, så skyldes bl.a., at motion har en meget positiv indvirkning på epilepsi-anfald. Og ved at støtte Dansk Epilepsiforening er du med til at give en masse mennesker med epilepsi, muligheden for at dyrke sport sammen, blandt andet ved at løbe Eventyrløbet i Odense.
Så gå ind på run4charity.dk og køb en lækker løbetrøje. Og hjælp med at sprede kendskabet til butikkens T-shirts fra Dansk Epilepsiforening.
(kilde. Dansk Epilepsiforening)

Tilmeld vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om epilepsi, forskning, debat og informationer om foreningen.

Tilmeld vores nyhedsbrev