Smart medicin-app

20.01.2012

Medicintjek er en app, der fås til både  iPhone og androidtelefoner. Med Medicintjek i mobiltelefonen får man én samlet indgang til information fra hjemmesidernemedicinpriser.dk,medicinkombination.dk,indlaegsseddel.dk,oglaegemiddelstyrelsen.dk.

Det betyder, at man har adgang til den nyeste indlægsseddel, som producentvirksomheden har lagt i indlægsseddeldatabasen, og kan læse alt om fx bivirkninger.

Medicintjek kan også give en overblik over de mange lægemidler, der indeholder det samme aktive indholdsstof, men som bliver solgt under forskellige produktnavne. Søger man fx på lamotrigin kan man få en liste med både Lamictal og alle kopiprodukterne.

Den nye app, der er stillet rådighed af Lægemiddelstyrelsen, er også udstyret med en scannerfunktion. Ved at scanne stregkoden og tilføje et produkt til den personlige medicinliste, er det let at lave et opslag i medicintjek.

Medicintjek kan hentes fra App Store og Android Market fra den 19. januar 2012, og du kan finde link til den på  MedicintjekLink til App Store
Link til Android Market

(Kilde: Lægemiddelstyrelsen)

Tilbud til nye og nuværende medlemmer

FÅ EN GRATIS DOSERINGSÆSKE

Bliv medlem af Epilepsiforeningen og få en gratis doseringsæske sammen med medlemskabet (værdi 99 kr.). Er du medlem, kan du bestille en gratis doseringsæske.

FÅ DIN ÆSKE