Gratis lån af sommerhus

22.10.2013

Nu skal man være meget hurtig. Hvis man er medlem af Dansk Epilepsiforening – eller en anden handicaporganisation – kan man låne et gratis sommerhus næste år. Det er Odd Fellow Ordenen, Søsterloge nr. 5, Dr. Margrethe,
der har sendt os dette tilbud:

"Igen i år erindrer vi Deres medlemmer om udlånet af vort dejlige handicapvenlige-sommerhus i Gershøj ved Roskilde Fjord. Huset udlånes fra 12. april til og med uge 42, een uge ad gangen.

De af Deres medlemmer, der måtte være interesserede i at låne huset, bedes venligst indsende ansøgning, senest den 21. februar 2014.

Ansøgningen skal indeholde oplysninger om

– i hvilken uge, huset ønskes
– ansøgerens navn og adresse, samt
– ansøgerens telefonnummer

Ansøgningen må gerne indeholde ønske om alternative uger i prioritetsrækkefølge.

Forældre med børn får fortrinsret i skolernes sommer- og efterårsferie.

Ansøgning fra private skal indeholde oplysninger om handicappets art, samt boligforhold.

Ansøgningen skal være vedlagt frankeret A5 svarkuvert, dog besvares ansøgninger indsendt pr. mail også pr. mail.

Samtlige ansøgere vil senest den 21. marts 2014 modtage besked om, enten hvilken uge, der er bevilget, eller at vi desværre har måttet afslå ansøgningen.

Ansøgning bedes fremsendt til:
MARGRETHEHUSET
v/Mona Sørensen
Bogøvej 2, Vor Frue
Tlf.: 46 36 11 17, Mobil: 40 10 29 97
Mail: mona@bogoevej2.dk"
(Kilde: Odd Fellow Ordenen, Søsterloge nr. 5, Dr. Margrethe)