26.08.2011

Vi er valgklar

Statsminister Lars Løkke Rasmussen valgte i dag at trykke på valgknappen. Vælgerne får d. 15. september mulighed for at sætte kryds ved deres foretrukne kandidat til Folketinget.

  • Men hvilke kandidater vil egentlig være bedst til at varetage de interesser, man særligt kan have, hvis man har epilepsi?
  • Hvem vil sundhedspolitisk medvirke til, at vi i Danmark fortsat har høj specialiseret behandling ved at sikre Epilepsihospitalet en bæredygtig driftsaftale? Eller fremme øget adgang til behandling af tandskader forårsaget af epilepsi?
  • Hvilke kandidater står for en beskæftigelsespolitik, som vil fremme beskæftigelsen for mennesker med handicap?
  • Hvilke partier vil sikre de investeringer i folkeskolen, som er nødvendige for at alle elever – uanset forudsætninger – kan integreres og tilegne sig de færdigheder, som er nødvendige for på længere sigt at få uddannelse og job?
  • Hvilke holdninger til den senere tids omfattende nedskæringer i kommunernes service og støtte til handicappede har kandidaterne?
  • Hvilken holdning til beskæftigelsespolitikken og temaer som f.eks. fleksjob har den enkelte kandidat.

Dansk Epilepsiforening sætter den ”politiske kikkert” for øjnene under valgkampen og stiller gennem pressemeddelelser, spørgsmål til udvalgte politikere, mødeinvitationer til udvalgte politikere m.v. skarpt på en række forhold indenfor sundheds-, social-, uddannelses- og beskæftigelsespolitik.

Baggrunden for dette fokus er bl.a. en stor medlemsundersøgelse, som tidligere i år viste, at Dansk Epilepsiforenings medlemmer på en række områder frygter forringelser af de nuværende forhold eller allerede oplever behov for forbedringer.

Hvilke svar, vi får fra valgets kandidater, vil vise sig.., så følg med på denne side og Dansk Epilepsiforenings Facebook, hvis du vil inspireres og udfordres op til valget d. 15. september.
(Kilde: Dansk Epilepsiforening)

Tilmeld vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om epilepsi, forskning, debat og informationer om foreningen.

Tilmeld vores nyhedsbrev