Aftale sikrer Specialrådgivningens rådgivningstilbud

Specialrådgivningen på Filadelfia har indgået en aftale med Socialstyrelsen, der sikrer, at alle kan få gratis rådgivning

Epilepsi er andet og mere end anfald. Sygdommen kan have psykologiske og sociale konsekvenser i hverdagen, hvor man har svært ved at acceptere eller lære at leve med epilepsi, og de følger den giver. Det er derfor vigtigt, at omgivelserne er klædt på til at forstå sygdommen og følgerne. Det kan man for eksempel blive hos Specialrådgivningen på Filadelfia.

Specialrådgivningen har netop vundet en udbudsrunde og indgået en kontrakt med Socialstyrelsen, der sikrer, at Specialrådgivningen fortsat kan give gratis rådgivning til hele landet, enten på telefon, mail eller ved personlige møder. Borgere skoler, uddannelsessteder, kommunale fagpersoner, bo-institutioner mv. er velkomne til at kontakte Specialrådgivningen.

Hvad er Specialrådgivningen, og hvordan kommer jeg i kontakt med dem?

Specialrådgivningen om Epilepsi får over 600 opkald om året fra fagfolk og familier, som har brug for hjælp til både børn og voksne med epilepsi.

Specialrådgivning om Epilepsi har mange års erfaring med rådgivning og formidling af den mest specialiserede viden om epilepsi og de psykosociale problemstillinger, som kan følge med.

Uanset, hvor du bor eller arbejder i landet, kan du ringe eller skrive til Specialrådgivningen eller aftale et møde med en af rådgiverne. Rådgivningen er gratis for alle, skriver Specialrådgivningen på Filadelfias hjemmeside.

Kontakt Specialrådgivningen på tlf. 58 27 10 32. Der er åbent mandag til torsdag fra kl. 10-14.

(Kilde: Filadelfia)

Tilmeld vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om epilepsi, forskning, debat og informationer om foreningen.

Tilmeld vores nyhedsbrev