Ny administrerende direktør på Filadelfia

Fra midten af juni bliver Lisbeth Nielsen ny administrerende direktør på Filadelfia. Hun kommer fra en stilling som direktør i Sundhedsdatastyrelsen.

Lisbeth Nielsen er ny administrerende direktør på Filadelfia. Foto: Filadelfia

Af: Victor Bebe Larsen

Inden længe kommer der et nyt ansigt på direktørgangen på epilepsihospitalet Filadelfia. Her skal Lisbeth Nielsen tage fat på sin nye hverdag som administrerende direktør fra den 15. juni 2024, det oplyser Filadelfia i en pressemeddelelse.

– Jeg glæder mig til at stå i spidsen for Filadelfia. Det er en unik organisation, som med sit helhedssyn kan noget helt særligt inden for epilepsi og erhvervet hjerneskade. Der er en stor bredde i ydelserne og ikke mindst dedikerede medarbejdere, som er optaget af at gøre det bedste for patienter og borgere, siger Lisbeth Nielsen.

Lisbeth Nielsen har tidligere arbejdet som kontorchef i Danske Regioner og siden afdelingschef på Nordsjællands Hospital. Nu glæder hun sig til at komme tilbage til hospitalsverdenen.

– Min ambition for Filadelfia er, at det skal være det sted, patienterne helst vil være tilknyttet. Filadelfia skal placere sig solidt i den fremtidige organisering af sundhedsvæsenet, med et fremragende tilbud til patienter og samarbejdspartnere. Medarbejderne skal opleve at være del af er en rar og attraktiv arbejdsplads, hvor man gør en forskel og samtidig udvikler sig fagligt, fortæller Lisbeth Nielsen.

Min ambition for Filadelfia er, at det skal være det sted, patienterne helst vil være tilknyttet.

Lisbeth Nielsen

Lisbeth Nielsen var med til at etablere Sundhedsdatastyrelsen, som er en del af Indenrigs- og Sundhedsministeriet

Glæder sig til samarbejdet

Epilepsiforeningens direktør Per Olesen, byder den nye administrerende direktør velkommen og ser frem til samarbejdet.

– Jeg vil ønske Lisbeth tillykke med jobbet som administrerende direktør for Filadelfia. Det er et meget vigtigt job hun overtager, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i årene som kommer. Filadelfias særlige tilbud udgør en vigtig del af hverdagen og behandlingstilbuddet får mange af landets sværest belastede epilepsipatienter og deres familier. Samtidig spiller stedet en stor rolle for ny forskning på epilepsiområdet; noget der er massivt brug for, siger han og fortsætter

– For os i foreningen er det måske særligt vigtigt at holde fast i en fortsat videreudvikling af de højt specialiserede behandlingstilbud. Mange af vores medlemmer kan desværre ikke hjælpes tilstrækkeligt i dag – her kan et nært sundhedsvæsen uden de rette kompetencer ikke stille meget op – her har vi brug for steder som Filadelfia.

Lisbeth Nielsen afløser Jens-Otto Skovgaard Jeppesen, som har været administrerende direktør for Filadelfia i 12 år, men nu går på pension.

Kilde:
Filadelfia
Epilepsiforeningen

Tilmeld vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om epilepsi, forskning, debat og informationer om foreningen.

Tilmeld vores nyhedsbrev