27.11.2012

Lærer at blive rollemodel

Sammenslutningen af Unge Med Handicap, SUMH, har startet kursusforløbet for det første hold rollemodeller, som andre unge med kroniske lidelser skal kunne spejle sig i og lære af. Kursusforløbet er en række kursusarrangementer, der fordeler sig over en periode på 7 måneder. Man har stadig mulighed for at tilmelde dig andet uddannelsesforløb, der starter med et ugekursus i uge 7, 2013.
Samfundet er fyldt med kendte, politikere, sportsfolk, erhvervsledere og frivillige iværksættere der agere idoler og rollemodeller for unge såvel som gamle. Vi bruger alle sammen vores rollemodeller til at spejle os i – til at finde retning i livet. Men hvis det er vigtigt at kunne spejle sig i samfundets idoler, må det også være vigtigt at man kan finde et spejlbillede man kan se sig selv i. Derfor afholder SUMH nu 2 uddannelsesforløb over 7 måneder for unge med handicap der ønsker at blive forbilleder, idoler og rollemodeller for andre unge med handicap. For unge med handicap der ønsker at skabe spejlbilleder for andre unge med handicap.
Det første holds kursus er startet. Der har blandt andet været oplæg af Jakob Dam Brunse, der talte om at være ung med epilepsi og inspirerede til, hvordan man som ung med handicap kan mestre sit liv og fortælle andre om dette. Man kan læse mere om det første kursus og se hvordan man kan søge om at komme med på andet hold af rollemoder. (Kilde: SUMH)

Tilmeld vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om epilepsi, forskning, debat og informationer om foreningen.

Tilmeld vores nyhedsbrev