15.02.2015

Regionerne efterlyser ideer

På hjemmesiden www.voressundhedsvæsen.dk kan du give Regionerne ideer til, hvordan forholdet mellem patienter og hospitaler kan bliver bedre.
Hvordan kan kommunikationen og ydelserne på de danske hospitaler blive bedre? Hvad skal der til for at få patienterne til at føle sig mere velkomne på hospitalet? Hvordan kan lægerne og sygeplejerskerne bedre inddrage de pårørende? Dét og meget andet vil regionerne gerne vide mere om, så de kan gøre oplevelsen på landets hospitaler bedre for både patienter og pårørende.
Derfor opfordrer de lige nu til, at borgere bidrager med deres idéer til, hvordan det kan gøres. De har i den forbindelse lavet hjemmesiden www.voressundhedsvæsen.dk, hvor det er muligt for alle at komme med deres forslag til, hvordan en indlæggelse eller et besøg på hospitalerne kan blive bedre. Meningen er, at idéerne efterfølgende skal bruges på fem borgermøder den 28. februar og til Danske Regioners vision om ”Borgernes Sundhedsvæsen – Vores Sundhedsvæsen”.
På borgermøderne deltager regionernes politikere, da de skal være med til at bære ideerne videre. Derudover vil de forslag, der er uploadet før den 23. februar, blive anvendt i diskussioner og til inspiration på møderne.
Når man går ind på www.voressundhedsvæsen.dk kan man skrive sin egen ide, men også læse, like og/eller kommentere andres ideer. Lige nu er nogle af de mest populære ideer: "Lyt til mine behov", "Chat med patienterne",  "Særlig behandling til unge", "Fleksible tider tilpasset patientens behov" og den kontante og sigende: "Lyt!"
(Kilde: Danske Patienter og www.voressundhedsvæsen.dk)

Tilmeld vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om epilepsi, forskning, debat og informationer om foreningen.

Tilmeld vores nyhedsbrev