Se Grand Rounds om det nyeste og bedste inden for epilepsikirurgi

Med initiativet Grand Rounds har Rigshospitalet startet et forum for deling af viden om nye perspektiver og landvindinger inden for undersøgelse og behandling af patienterne. Se den seneste Grand Rounds om epilepsikirurgi

I november handlede Grand Rounds om de seneste fremskridt i den kirurgiske behandling af epilepsi. Foto: Rigshospitalet

I sundhedsvæsenet vil man gerne blive bedre til vidensdeling. På Rigshospitalet gælder det såvel internt som med samarbejdspartnere på tværs. Som led i dette arbejde er hospitalet gået i luften med et initiativ, der har til formål

at gøre os fagpersoner klogere på nye perspektiver og landvindinger inden for undersøgelse og behandling af patienterne, fortæller hospitalet i en henvendelse.

”Inspireret af de amerikanske universitetshospitaler har vi kaldt initiativet Grand Rounds. Hen ad vejen håber vi, at andre hospitaler til at være med, så vi sammen får et forum for udveksling af state of the art i patientbehandlingen i Danmark,” skriver Rigshospitalets direktion og fortsætter:

”Det er vores ambition, at man ved at følge Grand Rounds får opdateret sin viden inden for et specifikt klinisk område, herunder ikke mindst ift. hvilke perspektiver de nyeste forskningsresultater peger på. Forskningen og patientbehandlingen formidles så vi kan inspirere hinanden på tværs af opgaver og lægefaglige specialer.”

Se Grand Rounds om kirurgi

I november handlede Grand Rounds om de seneste fremskridt i den kirurgiske behandling af epilepsi. På siden Rigshospitalet.dk/grandrounds kan man finde optagelserne fra kirurgiforedraget og fra tidligere Grand Rounds.

”Den kirurgiske behandling af epilepsi i Danmark er de seneste år blevet mere præcis og mere skånsom. På Grand Round kan du høre om, hvordan hospitalerne i samarbejde er blevet stadigt bedre til at identificere og behandle epilepsi kirurgisk, så flere patienter kan leve et liv uden de invaliderende anfald,” siger Rigshospitalets direktion om programmet og eventet.

Kilde

Rigshospitalets direktion.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om epilepsi, forskning, debat og informationer om foreningen.

Tilmeld vores nyhedsbrev