• Del siden med andre
20.01.2012

Smart medicin-app

Med den ny gratis app til mobiler, Medicintjek, har man al medicininformation lige ved hånden

Medicintjek er en app, der fås til både  iPhone og androidtelefoner. Med Medicintjek i mobiltelefonen får man én samlet indgang til information fra hjemmesiderne medicinpriser.dk, medicinkombination.dk, indlaegsseddel.dk, og laegemiddelstyrelsen.dk.

Det betyder, at man har adgang til den nyeste indlægsseddel, som producentvirksomheden har lagt i indlægsseddeldatabasen, og kan læse alt om fx bivirkninger.

Medicintjek kan også give en overblik over de mange lægemidler, der indeholder det samme aktive indholdsstof, men som bliver solgt under forskellige produktnavne. Søger man fx på lamotrigin kan man få en liste med både Lamictal og alle kopiprodukterne.

Den nye app, der er stillet rådighed af Lægemiddelstyrelsen, er også udstyret med en scannerfunktion. Ved at scanne stregkoden og tilføje et produkt til den personlige medicinliste, er det let at lave et opslag i medicintjek.

Medicintjek kan hentes fra App Store og Android Market fra den 19. januar 2012, og du kan finde link til den på  Medicintjek

Link til App Store
Link til Android Market

(Kilde: Lægemiddelstyrelsen)

< Eventyrlystne unge søges

Bliv medlem med rabat

Bliv medlem og få bl.a. rådgivning, viden, kurser og fællesskab. Vi har åbningstilbud i butikken: Familiemedlemskab 300 kr. (normalt 400), personligt medlemskab 200 kr. (normalt 300) og støttemedlemskab 100 (normalt 150)

15.10.2010
Tv-kendiss støtter epilepsiforeningen
Læst 14261 gang(e)

11.07.2013
Hash-medicin til børn
Læst 9334 gang(e)

24.05.2013
Vigtigt nyt fra Sundhedsstyrelsen
Læst 8938 gang(e)

Ferielukket frem til tirsdag d. 6. januar 2015.