• Del siden med andre
20.01.2012

Smart medicin-app

Med den ny gratis app til mobiler, Medicintjek, har man al medicininformation lige ved hånden

Medicintjek er en app, der fås til både  iPhone og androidtelefoner. Med Medicintjek i mobiltelefonen får man én samlet indgang til information fra hjemmesiderne medicinpriser.dk, medicinkombination.dk, indlaegsseddel.dk, og laegemiddelstyrelsen.dk.

Det betyder, at man har adgang til den nyeste indlægsseddel, som producentvirksomheden har lagt i indlægsseddeldatabasen, og kan læse alt om fx bivirkninger.

Medicintjek kan også give en overblik over de mange lægemidler, der indeholder det samme aktive indholdsstof, men som bliver solgt under forskellige produktnavne. Søger man fx på lamotrigin kan man få en liste med både Lamictal og alle kopiprodukterne.

Den nye app, der er stillet rådighed af Lægemiddelstyrelsen, er også udstyret med en scannerfunktion. Ved at scanne stregkoden og tilføje et produkt til den personlige medicinliste, er det let at lave et opslag i medicintjek.

Medicintjek kan hentes fra App Store og Android Market fra den 19. januar 2012, og du kan finde link til den på  Medicintjek

Link til App Store
Link til Android Market

(Kilde: Lægemiddelstyrelsen)

< Eventyrlystne unge søges

Abonner på vores nyhedsbrev om epilepsi

Få nyt om epilepsi, forskning, debat og informationer om foreningen ca. 10 gange om året.

Navn:
Modtag kun tekst:
  • Hvis du er oprettet som bruger af Sanmtaleforum, modtager du automatisk nyhedsbrevet.

• Når du har bekræftet tilmeldingen ender du tilbage på denne side. Dermed er din tilmeldelse bekræftet.

• Afmelding af nyhedsbrev

Bliv medlem - hjælp os med at hjælpe

Bliv medlem af Epilepsiforeningen

Vi tilbyder mennesker med epilepsi og deres pårørende rådgivning, kurser, fællesskab og viden. Bliv medlem fra 300 kr eller støt os.

Hent app'en "Epilepsi"

Med epilepsi-appen kan du registrere anfald, filme, uddybe anfaldsbeskrivelser, se kalender og lave rapport til ´behandleren. Se instruktionsfilm og svar på spørgsmål

Hent den i Google Play

Hent den i App Store