28.09.2014

Banjo Boys støtter epilepsisagen

Drengebandet Sleepy Man Banjo Boy har startet et samarbejde med den amerikanske epilepsiorganisation the Epilepsy Foundation.
Det banjo- og guitarspillende band, der består af den 7-årige Tommy Mizzone, 15-årige Robbie Mizzone og 12-årige Jonny Mizzone, har opnået en vis popularitet på folkemusik festivaler og tvshows i USA.
Et af numrene på deres seneste EP, den kritikerroste "By my side", hedder “Man In Your Corner”. Det er en hyldest til deres lillebror, Sam, der har epilepsi.
"Vi skrev ‘Man in Your Corner’ for at fortælle Sam, at vi altid vil være der for ham og i håb om at inspirere andre til at engagere sig i kampen mod epilepsi," fortæller Robbie Mizzone til epilespsy.com: "Vi glæder os til at samarbejde med the Epilepsy Foundation for at støtte vores bror og andre med epilepsi."
Sam Mizzone har efter en række forskellige behandlinger blevet anfaldsfri ved en udgave af ketogen diæt.
Bandet vil donere overskuddet fra det digitale salg af nummeret "Man In Your Corner” til the Epilepsy Foundation. De vil også være en del af en oplysningskampagne i efteråret og har planer om at deltage i The National Walk for Epilepsy i Washington den 11. april 2015. Du kan se en YouTube-film, hvor bandet fortæller om sig selv og deres bror, og spiller nummeret "Man In Your Corner”. (Kilde: the Epilepsy Foundation)

Tilmeld vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om epilepsi, forskning, debat og informationer om foreningen.

Tilmeld vores nyhedsbrev