08.06.2016

Ny app med indlægssedler

Er indlægssedlen fra medicinæsken blevet væk? Vil du gerne samle dine indlægssedler ét sted? Eller synes du, det kan være svært at læse en indlægsseddel skrevet med lille skrift på gennemsigtigt papir? Så er der hjælp at hente. Dansk Lægemiddel Information A/S har lavet en ny gratis app, "Indlægssedler", hvor du let finder indholdet fra indlægssedler.
App’en "Indlægssedler" indeholder indlægssedler fra medicin markedsført i Danmark. Informationen i app’en er den samme som informationen i medicinæsken, blot er den i app’en i et stort og læsevenligt format – og altså lige til at hente frem, hvis den fysiske seddel er blevet væk. 
Med app’en kan du finde viden om din medicin ved at enten at søge på navnet eller bare scanne stregkoden på medicinæsken så kommer præparatets indlægssedel fra i læsevenlig form.
En særlig fordel i app’en, er, at det er muligt at gemme dine egne indlægssedler i app’en – så kan du have alle dine indlægssedler samlet ét sted.
I app’en kan du også læse information om bl.a  medicintilskud, substitutionsmedicin og udleveringsbestemmelser.

Hent indlægssedler-appen her

App’en er udviklet til iOs og android og kan hentes gratis i: App store Google Play App’en er udviklet af Dansk Lægemiddel Information A/S, der også står bag hjemmesiderne medicin.dk, pro.medicin.dk, min.medicin.dk og indlægssedler.dk. App’en opdateres hver 14. dag med de nyeste indlægssedler fra Lægemiddelstyrelsen. 
(Kilde: Dansk Lægemiddel Information A/S)

Tilmeld vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om epilepsi, forskning, debat og informationer om foreningen.

Tilmeld vores nyhedsbrev