06.07.2015

”Rigshospitalet – Glostrup”

Når man ringer til Glostrup Hospital, bliver man nu modtaget med et ”Velkommen til Rigshospitalet – Glostrup.”  Det skyldes, at Glostrup Hospital og Rigshospitalet i begyndelsen af året blev fusioneret, og Glostrup Hospital nu har skiftet navn til ”Rigshospitalet – Glostrup”.
Det nye navn er taget i brug i breve til patienter. Og i løbet af sommeren vil det også blive synligt ved afvisninger til hospitalet, skilte osv. Men der vil være en overgangsperiode, hvor man nogen steder møder navnet ”Glostrup Hospital” og andre steder ”Rigshospitalet – Glostrup.”
Fusionen har ikke kun betydning for navnet. Indtil videre har en række af de kliniske afdelinger fået fælles ledelse på tværs af de to hospitaler, og de administrative stabe er blevet samlet. Det medicinske område er fremover knyttet til Amager og Hvidovre Hospital.
Hospitals direktør Per Christiansen siger om fusionen: ”Med fusionen er vi Danmarks største og mest højt specialiserede hospital, og det vil vi udnytte til at skabe endnu bedre tilbud til vores patienter. For patienterne er der ingen ændringer ud over at de skal vænne sig til, at Rigshospitalet også har hjemme på Vestegnen. På langt sigt kan der være funktioner, der rokerer mellem de to adresser, for at vi kan samle eksperterne på nogle af de områder, vi i dag har to steder.”
Er man i tvivl om noget, kan man ringe til hospitalet på 38 63 38 63
(Kilde: Pressemeddelelse fra Rigshospitalet – Glostrup)

Tilmeld vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om epilepsi, forskning, debat og informationer om foreningen.

Tilmeld vores nyhedsbrev