04.03.2021

Støt Epilepsiforeningen, hver gang du tanker  

Nu kan du støtte epilepsisagen, uden at det koster dig noget, hver gang du bruger dit  OK Benzinkort eller OK-appen

 

Epilepsiforeningen har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte epilepsisagen, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte foreningen – OK betaler hele beløbet.

Normalt støtter du vores forening med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen. Og når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får Epilepsiforeningen en ekstra bonus på 200 kr.

Men frem til maj 20222 har OK valgt at lægge 30 % procent oven i det indamlede beløb.

Bestil et OK Benzinkort på ok.dk. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Epilepsiforeningen nu. Og så sørger de for at ændre det.

Fordobl støtten

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til vores forening. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores forening med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på ok.dk.

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Kontakt

Du kan bestille OK Benzinkort på ok.dk

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Per Olesen på 40251962 eller per@epilepsiforeningen.dk.

Kilde

OK-Benzin og Epilepsiforeningen

Tilmeld vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om epilepsi, forskning, debat og informationer om foreningen.

Tilmeld vores nyhedsbrev