15.06.2021

Kom godt gennem sommeren

Vi har lavet et par artikler med gode baderåd og tip om, hvordan du holder dig kølig

 

Så er det sommer og du har måske problemer med varmen eller du vil gerne ud at svømme. Det skal epilepsien selvfølgelig ikke stå i vejen for. Derfor har vi samlet et par sommersider, der hjælper dig til at komme trygt gennem sommeren uden at gå glip af det sjove.

Gode råd om badning

Hvis du, dit barn eller en anden nærtstående har epilepsi, betyder det ikke, at I ikke kan bade. Men man skal aldrig bade alene, man skal kende sin epilepsi, og man skal tage de nødvendige forholdsregler.

Her finder du vores baderåd

Hold dig kølig i sommerheden

Der er ingen beviser for, at varme alene fremkalder anfald, men det er alligevel godt at holde sig kølig. Få gode råd til at holde dig kølig både indendørs, uden for og om natten.

Her finder du vores tip til at håndterer varmen

Drik en masse, men undgå alkohol

Det er vigtigt at få masser af væske for at undgå dehydrering. Men hvis man har epilepsi, bør alkohol ikke være en stor del af væskeindtaget. Hvor meget må man egentlig drikke?

Vi giver gode råd og svarer på de hyppigste spørgsmål om epilepsi og alkohol

Råd og regler når du rejser med epilepsien

Corona-situationen har sat grænser for hvor man kan rejse. Men hvis du skal til at af de lande, man må rejse til, så har vi her nogle ting, som man skal være opmærksom på, hvis man har epilepsi med i kufferten.

Du finder vores rejseråd her.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om epilepsi, forskning, debat og informationer om foreningen.

Tilmeld vores nyhedsbrev