13.02.2024
Her er de ting, du skal overveje, før du vælger en doseringsæske
Danske forskere har sammen med kollegaer fra de andre nordiske lande fulgt 4,5 millioner nyfødte i tyve år
Ny data om valproat får PRAC til at komme med anbefalinger om mænd, der vil være fædre.
02.01.2024
En ny analyse viser, at 13 procent af de adspurgte patienter i en spørgeskemaundersøgelse har undladt at hente receptpligtig medicin i det forgangne år.
Det er kendt, at topiramat ligesom valproat kan give misdannelser hos fosteret. Nu har Lægemiddelstyrelsen udsendt ny sikkerhedsinformation for lægemidler med topiramat
Camilla Skødt Bonde er nyt medlem af Nationalt råd for forsyningssikkerhed af lægemidler
20.09.2023
For Bente Plauborg og hendes 27-årige datter blev det en ubehagelig sommer
Formanden for Dansk Selskab for Almen Medicin peger på, at medicinalindustrien har et medansvar for at sikre forsyningssikkerhed.
12.09.2023
EMA mistænker en indisk klinik Lap for at snyde med data fra test af kopimedicin

Tilmeld vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om epilepsi, forskning, debat og informationer om foreningen.

Tilmeld vores nyhedsbrev